2 Ocak 2010 Cumartesi

GALATASARAY TV

Galatasaray TV Üyelik Sistemi Başladı!


Türkiye'de giderek gelişen ve rekabetin arttığı endüstriyel futbol ortamında, kulübüne destek olmak isteyen her Galatasaraylının yararlanabileceği yeni bir mecra hayata geçirildi.

Galatasaray TV, yeni bir üyelik sistemine geçti. Böylece sadece Galatasaray tarafından sağlanabilen ve sadece Galatasaray TV'ye tahsis edilen tüm özel içerikler, Türkiye'de ilk kez Galatasaray taraftarına Üyelik Sistemi dahilinde ulaştırılıyor.

Yeni yayın dönemine giren Galatasaray TV'de başlayan üyelik sistemi ile, Galatasaray TV üyesi olacak Galatasaraylılar bu özel içeriklere sahip olurlarken, kulüplerine de destek olacaklar.

Kulüp-taraftar işbirliğinin sağlamlaştırılmasına yönelik bu yeni işbirliği, Büyük Galatasaray Ailesinin oluşturulması yönünde bugüne dek atılan adımların bir yenisi olacak.

Galatasaray Spor Kulübü ile Digiturk arasında yapılan anlaşmayla sadece Digiturk platformunda yayın yapacak olan Galatasaray TV, bugünden itibaren üyelik sistemine geçiyor. Digiturk üzerinden 75. kanaldan yayın yapan Galatasaray TV Üyelik sistemine aylık sadece 4.99 TL ile dahil olunabilecek.

Üyelik sistemine giriş oldukça basitleştirildi. Galatasaray TV servisi olmayan ve kanala gelen üyeleri özel bir ekran karşılayacak ve ekrandaki özel algoritmayı SMS olarak gönderen üye anında Galatasaray TV Üyelik Sistemine girmiş olacak. Ayrıca Digiweb internet sitesinden de Galatasaray TV Üyelik Sistemine girilebilecek.

Galatasaray TV'nin Özel İçeriği
o Maç öncesi ve maç sonrası özel görüntüler
o İdmanlar (bir kısmı canlı)
o Özel röportajlar
o Tüm transfer haberleri ilk kez GS TV’de
o Takımın tüm maçlarından özel görüntüler
o Galatasaray’ın eski maçları
o Basketbol, voleybol da dahil olmak üzere tüm branşlardan haberler, özel programlar

GS TV Üyelik Sistemi
Aylık: 4,99 TL
3 Aylık: 13,98 TL
6 Aylık: 26,94 TL
12 Aylık: 48,96 TL


Galatasaray TV'ye Nasıl Üye Olunur?

Galatasaray TV'ye üye olmak şimdi çok kolay! Galatasaray TV’ye Digiweb, Sesli Yanıt Sistemi, Digiturk Müşteri Hizmetleri, SMS ve TV kanalı üzerinden üye olunabilmektedir.

DIGIWEB
www.digiturk.com.tr anasayfasında yer alan Digiweb bağlantısını kullanarak log-in penceresi açılacaktır.
Açılan ekranda kullanıcı adı olarak üyenin Digiturk’te kayıtlı cep telefonu veya üyelik numarası ile Digiweb şifresi kullanılabilecektir.
Sol taraftaki menüden; Üyelik İşlemleri / Ek Servisler / GS TV adımlarıyla ilgili ekrana ulaşılabilir ve son olarak kullanıcı üyelik periyodunu seçerek servisi ekleyebilir.

SESLİ YANIT SİSTEMİ
0212 473 73 73 0212 473 73 73’ü arayan Digiturk üyesi 1’i tuşlayarak cep telefonunu girer ve kimliğini onayladıktan sonra sırasıyla şu adımlarla GS TV abonesi olabilir:
1 / 4 / 4 (Son menünün altında da sırasıyla aylık-3 aylık-6 aylık-12 aylık abonelik için 1-2-3-4 tuşları kullanılmakta)

DIGITURK MÜŞTERİ HİZMETLERİ
0212 473 73 73 0212 473 73 73’den Müşteri Hizmet Yetkisi aracılığıyla GS TV üyelik işlemleri kısa süre içersinde tamamlanabilmektedir.

SMS
“UYELIK GS TV” yazıp tüm GSM operatörlerinde 3555’e gönderip GS TV’ye aylık üye olunabilmektedir.

TV
Digiturk Kanal 75’de GS TV’ye gelince ekranda gözüken SMS algoritmasını 3555’e gönderen üyeler, GS TV’ye anında üye olabilmekte



kelebek
kelebek script

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder